Header DOV 2024

Dan otvorenih vrata 2024.

Dobrodošli na Dan otvorenih vrata 2024!

U subotu, 29. juna 2024. godine, Heidelberg Materials Cement BiH organizira tradicionalnu manifestaciju Dan otvorenih vrata u svojoj tvornici u Kaknju.

Ovo je dan kada dočekujemo na hiljade naših sugrađana, ali i posjetitelja iz drugih gradova i zemalja. Dan ispunjen sportskim igrama, druženjem, zabavom i radošću za sve uzraste. To je dio naše tradicije i posvećenosti zajednici.

Kao i svake godine, pripremili smo bogat program koji će se odvijati u našem parku. Posebnu pažnju posvetili smo najmlađima, koji će imati priliku da plešu, pjevaju, crtaju i učestvuju u raznim zabavnim igrama. Osim toga, organizirali smo brojna sportska takmičenja u kojima svi učesnici dobijaju poklone, a najbolji osvajaju vrijedne nagrade.

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 29. 6 2024. da se družimo, takmičimo i veselimo zajedno!

Za sve naše posjetioce na Dan otvorenih vrata obezbijedili smo besplatan pristup internetu putem pristupne tačke DOV2024. Svi koji naprave sliku, zaprate HM Cement BiH na facebooku i/ili instagramu, i obilježe svoju sliku sa heštegom #DOV2024 učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će se birati najljepše i najkreativnije fotografije.

Link na facebook
DOV 2024 - Free WiFi

Revijalni program

Revijalni program

Program za djecu

Program za djecu