Pravna napomena

Sadržaj i struktura web stranica Tvornice cementa Kakanj zaštićeni su autorskim pravom.

Konkretno, uređivanje i reprodukcija sadržaja informacija ili podataka i korištenje teksta (bilo u cijelosti ili djelomično), slika ili grafika zahtijeva prethodno odobrenje Tvornice cementa Kakanj. Tvornica cementa Kakanj izričito pristaje na fotokopiranje i korištenje tekstova i slika koji su u odjeljku "Mediji" dostupni zaposlenima medijskih kuća za korištenje u medijima.

Informacije sadržane u ovom websiteu redovno i pažljivo provjerava i ažurira Tvornica cementa Kakanj d.d. Uprkos tome, svi podaci mogu biti predmetom promjena tokom određenog perioda. Mi nismo u mogućnosti garantirati tačnost, pravovremenost ili cjelovitost informacija objavljenih ovdje. Prema tome Tvornica cementa Kakanj ne preuzima bilo kakve obaveze ili garancije za pravovremenost, tačnost ili potpunost objavljenih informacija. Stoga Tvornica cementa Kakanj ne preuzima nikakvu odgovornost niti jamči za pravodobnost, tačnost i potpunost datih informacija. Ne prihvata se nikakva odgovornost za štetu koja proizlazi direktno ili indirektno iz korištenja ove web stranice, ukoliko nije zasnovana na namjeri ili grubom nemaru. 

Ovo se također odnosi na druge web stranice kojima se može pristupiti preko hiperveza. Tvornica cementa Kakanj ne preuzima odgovornost za sadržaje web stranica kojima se može pristupiti putem takvih poveznica. U mjeri u kojoj naše web stranice sadrže poveznice na druge web stranice koje pružaju treće strane, imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem tih vanjskih stranica i stoga ne preuzimamo odgovornost za njihovu zakonitost, tačnost ili potpunost; naprotiv, ovime se izričito ograđujemo od ovih sadržaja i ne podržavamo ih. Isto tako, preporučujemo da obratite posebnu pažnju na uvjete korištenja, politiku privatnosti i druge pravne obavijesti na tim drugim web stranicama.

Nadalje, Tvornica cementa Kakanj zadržava pravo izmjene ili dopune dostavljenih informacija u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. 


© Tvornica cementa Kakanj d.d. Kakanj. Sva prava pridržana.