Iskoristite moć tehnologije da uštedite vrijeme i novac

Uvijek smo željeli pružiti više od pukog pokrivanja potreba za proizvodom – naš je cilj pružiti rješenja za stvarne izazove na gradilištima usmjeravajući se na održivost i digitalizaciju. Zato nas veoma raduje što možemo ponuditi Digitalno testiranje zrelosti betona u partnerstvu s vodećim pružateljem tehnoloških rješenja i usluga: kompanijom Giatec

Bežični senzor za beton Giatec SmartRockTM je dio EcoBeton Smart rješenja, i nudi uvid u ranu čvrstoću betona u stvarnom vremenu, omogućujući vašem projektu da brzo napreduje. Na taj način naši klijenti povećavaju profitabilnost jer se projekti rade brže a troškovi smanjuju.

Bežični senzor

SmartRock vodeći je svjetski bežični senzor za praćenje temperature, njegu i stvrdnjavanja betona.

EcoBeton Smart: održivo rješenje koje vam omogućava da gradite pametnije, brže i odvažnije

Očitanja u stvarnom vremenu daju vam garanciju za vrijeme vezivanja, omogućujući vam da gradite brže — čak i pri niskim temperaturama.

Zahvaljujući snazi inovacije, održiva gradnja nikad nije bila lakša ni brža.  EcoBeton, beton s niskim udjelom ugljika, već je optimiziran kako bi omogućio značajna poboljšanja kod ranih čvrstoća vezivanja u odnosu na tradicionalni beton s niskim udjelom ugljika.

Uz EcoBeton Smart dobivate dodatnu prednost jer znate tačno kada je vaš beton stvrdnut. To je zato što ovaj sveobuhvatni skup alata i softvera digitalizira sve vaše procese betoniranja, uključujući testiranje zrelosti, dajući vam očitanja u stvarnom vremenu koja vam omogućuju da ubrzate svoj projekt. 

Prijevremeni završetak projekta štedi vrijeme i novac

Uz uštedu troškova zbog bržeg vremena izgradnje, štedite na trošku za termoelemente, uključujući troškove rada. To se također odnosi i na trošak za vrijeme potrebno za prikupljanje i analizu podataka, koji može biti višestruko veći od cijene senzora SmartRock. 

Važne odluke se donose na osnovu informacija.

   

Samo postavite uređaj i gotovi ste!
Senzor Smart Rock potpuno je ugrađen i pričvršćen na armaturu, pa ne zahtijeva nikakvo održavanje ni trud.

    

Izbjegavanje nagađanja o tome kada će vaš beton očvrsnuti ključno je za smanjenje trajanja projekta i maksimiziranje profita. Ne postoji bolji način da budete sigurni u vrijeme vezivanja od očitanja sa lica mjesta. 

Rezultati se prikupljaju u stvarnom vremenu, podaci se bilježe bez prekida, a analiza i izvješćivanje lako se automatiziraju. To znači da je svaki aspekt vaših procesa pojednostavljen s aplikacijom EcoBeton Smart.

    

Održivost: Digitalno testiranje zrelosti nije samo praktično i isplativo. Nevjerojatno je održivo, omogućuje smanjenje gubitaka u svim segmentima: u vremenu, materijalima, putovanju i troškovima. U kombinaciji s našim nisko-ugljičnim betonom učinak je još veći, što rezultira rješenjem sa istinskim niskim udjelom ugljika.

   

Intuitivno sučelje, rezultati lako čitljivi

Senzor je potpuno ugrađen u beton i očitava podatke s lica mjesta. Podaci se evidentiraju bez prekida, tako da su rezultati općenito ujednačeniji.

   

S vama na svakom koraku

Uz EcoBeton Smart, imat ćete podršku u svakom dijelu procesa. Osiguravamo opremu (senzore), uvodnu obuku, vodimo vas kroz instalaciju aplikacije i nudimo pomoć u rješavanju problema.

Naša budućnost je održiva. Naša budućnost je digitalna. Razvili smo svoj portfolio, svoje proizvode i svoje usluge kako bismo predvodili transformaciju naše industrije. Činimo to za dobrobit naših kupaca, naših dioničara, naših zaposlenika i društva u kojem živimo. Sada vas pozivamo da nam se pridružite.

S vama u partnerstvu do vašeg uspjeha.

Ponosni smo što vam možemo ponuditi alate i tehnologije dizajnirane za vaš uspjeh, ali to nije sve. Surađujemo s vama kako bismo postigli vaše ciljeve, uz predanost kvaliteti koja vam omogućuje da sigurno idete dalje. Svoje smo ciljeve, kao vaš dobavljač, uskladili s vašima i veoma nam je stalo do vašeg uspjeha.

Enhad Goralija

Rukovodilac odjela za materijale i tehnologiju

Heidelberg Materials Beton BiH d.o.o. Kakanj Poslovna zona 1
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina